Συναυλία Αλληλεγγύης: Λέκκας, Ανδρεάτος, Νέγκα, Βέττα, Ζούτσος, Χαρλαύτη
Συναυλία Αλληλεγγύης με τους: 

Β. Λέκκα, Γ. Ανδρεάτο, Γ. Νέγκα, Κ. Βέττα, Ηλ. Ζούτσο, Μ. Χαρλαύτη και τη Λαϊκή Ορχήστρα Μ. Θεοδωράκης


Διήμερο Αλληλεγγύης από τον Δήμο Παλλήνης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας στις 17 Οκτωβρίου ο  Δήμος Παλλήνης διοργανώνει διήμερο δράσεων αλληλεγγύης.

Στόχος των εκδηλώσεων,  είναι αφενός η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και αφετέρου η συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων για τις κοινωνικές δομές του.

Το διήμερο περιλαμβάνει για την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, Συναυλία Αλληλεγγύης, στις 20.00 μ.μ. στο Μουσικό Σχολείο Παλλήνης με την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και τους: Βασίλης Λέκκας (1), Γεράσιμος Ανδρεάτος (2), Γιώτα Νέγκα (3), Καλλιόπη Βέττα (4), Ηλίας Ζούτσος (5), η Μπέττυ Χαρλαύτη (6) και η νεανική Χορωδία "Εμπνευσις". Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευθούν οι μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, αλλά και οι Εθελοντές Καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της σχολικής χρονιάς 2013-2014. Αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Παλλήνης αντίστοιχα.

Για την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014 προβλεπεται Ολοήμερο Χαριστικό - Ανταλλακτικό Παζάρι(10.00 εως 18.00)  που θα γίνει στο χώρο στάθμευσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, Λ. Λεονταρίου (δίπλα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης), όπου θα ανταλλάσσονται ή θα χαρίζονται είδη ένδυσης, υπόδησης, βιβλία, cd, είδη οικιακής χρήσης σε καλή κατάσταση.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/600563653402701

News